Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fülemülék éjszakája – különleges programra készülnek csütörtökön a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 09.
Fülemülék éjszakája címmel rendeznek különleges programot a Sóstó Természetvédelmi Területen május 9-én, csütörtökön 18.00 órai kezdettel. A Zöld tanyától induló túrát az időjárás függvényében madárgyűrűzéssel és lepkészettel színesítik, előzetes jelentkezés nem szükséges.
Tovább...
 
Megyei rajzpályázatot hirdetett az Új Magyar Képtár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 09.
Megyei rajzpályázatot hirdetett 12–20 éves diákok számára Szent István Király Múzeum – Új Magyar Képtár a gyűjtemény anyagához kapcsolódóan. A beküldési határidő május 24.
Tovább...
 
Magony Tamás kapta az Esterházy Miksa-díjat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 09.
A Magyar Sport Napja alkalmából hétfőn megrendezett ünnepségen Magony Tamás, a Polgármesteri Hivatal Szervezési Irodájának munkatársa, a Nyitott Tornatermek program motorja kapta az Esterházy Miksa-díjat. Magony Tamás a szabadidősportban végzett több évtizedes, elkötelezett munkájával érdemelte ki az elismerést.
Tovább...
 
90 ezer dollárral támogatja az Kyndryl Alapítvány az Óbudai Egyetemet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 09.
Újabb jelentős támogatásban részesült az Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karát segítő szervezet számára 90 ezer dollárt, mintegy 32 millió forintot biztosít a Kyndryl Alapítvány a kiberbiztonsági készségek és képességek fejlesztésére, egy nyertes pályázatnak köszönhetően – jelentették be szerdán délután a fehérvári egyetemi campuson.
Tovább...
 
Kiváló vagyonőrök – Jubileumi ünnepség a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. május 09.
Jubileumi ünnepséget szervezett a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Vármegyei Szervezete. A Városháza Dísztermében szerdán délelőtt rendezett eseményen oklevéllel köszöntötték azokat, akik 20, illetve 25 éve tagjai a kamarának, és itt adták át a „Kiváló Vagyonőr” címeket is. A hét személy- és vagyonőr a szakmában végzett kiemelkedő munkájával, a rendkívüli események kezelésében végzett helytállásával érdemelte ki az elismerést.
Tovább...
 
X. Közlekedési Kultúra Napja - játékos feladatokkal a tudatos közlekedőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 09.
Az óvodások és általános iskolások különböző játékos feladatokkal, akadálypályák teljesítésével és kvízekre adott helyes válaszokkal válhattak tudatosabb, szabálykövető közlekedővé a Közlekedési Kultúra Napján. Az eseményt szerdán délelőtt a Németh László Általános Iskola előtti téren rendezték meg.
Tovább...
 
Tucatnyi kisgyermeket díjaztak az Aranyecset program „Családom” című rajzpályázatán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 09.
Idén is sikerrel folytatódott az Aranyecset című, vizuális nevelési tehetségprogram az Árpád Úti Óvoda Vízivárosi Tagóvodájában. Az intézményben köszöntötték azokat a gyerekeket, akiket a program keretében meghirdetett, megyei szintű, “Családom” című rajzpályázat keretében díjaztak. Székesfehérvár Önkormányzata nevében Mészáros Attila alpolgármester gratulált a pedagógusoknak, a gyerekeknek és szüleiknek.
Tovább...
 
Vasárnap rendezik meg a 37. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozót Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 09.
Május 12-én, vasárnap a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban rendezi meg a 37. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozót a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete. A Fehérvári Nagyjaink éremsorozat újabb tagjának kiadásával, érdekes ismeretterjesztő előadással, kamarakiállítással és helyszíni éremveréssel várnak minden kedves érdeklődőt.
Tovább...
 
Emlékhelyek Napja az Emlékparkban Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2024. május 08.
A Nemzeti Örökség Intézete idén kilencedik alkalommal szervezi meg az Emlékhelyek Napja országos programsorozatot, melyhez az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark is csatlakozott. Május 11-én, szombaton változatos programokkal várjuk az érdeklődőket.
Tovább...
 
Pünkösd hétvégéjén rendezik az V. Mesés kiskerteket Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 08.
Tizennyolc székesfehérvári óvoda részvételével rendezik meg május 19-én, pénteken 16.00 órától az V. Mesés kiskerteket. Az óvodások kedvenc meséik jeleneteit alkothatják meg a Zichy ligetben.
Tovább...
 
Idén is megrendezik a hadtörténelmi napközis tábort a KEMPP-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 08.
Idén nyáron is megszervezi nyári napközis táborát általános iskolások számára a pákozdi Katonai Emlékpark – Nemzeti Emlékhely. Mind a négy turnus júliusban indul, jelentkezni legkésőbb a turnusok kezdése előtt 10 nappal lehet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 20496